Gralni Avtomati.

Гральні автомати Madder Scientist БетСофт (Божевільний вчений)

Ігровий автомат Madder Scientist повинен потішити всіх шанувальників наукових експериментів. Він включає 30 призових ліній та 5 барабанів. Грати онлайн Вчений особливо цікаво з чудовою графікою. Серед символів слоту можна зустріти самого дослідника, його собаку, асистентку, а також лабораторні предмети.

Ігровий процес та комбінації Madder Scientist

Рівень фішок може виставлятись з допомогою кнопки Choose coin у діапазоні від 0,02 до 0,5. Сама ж ставка показана у блоці Bet. Виставити кількість ліній можна у грі без реєстрації не більше тридцяти (Select Lines). Грати на автоматі можна тільки безкоштовно. Головне завдання збирати призи та отримувати задоволення від процесу.

Ігровий автомат «Божевільний вчений» без реєстрації

Три символи мензурок, які випали на трьох барабанах можуть активувати бонус Click Me. Слід вибрати деякі мензурки, щоб отримати призові. У кінці таких випадінь постане слово Collect, що дасть прибутковий виграш. Дикий символ, що розширюється на одному із барабанів може бути включений опцією Switch – треба три картинки. Ще одна бонусна гра відкривається без реєстрації після появи трьох зображень морквин на будь-якій комірці автомату Безумний вчений.