Gralni Avtomati.

Гральні автомати Disco Spins НетЕнт (Диско Спіни)

Гральний автомат Disco Spins від NetEnt присвячений темі дискотек, тому на екрані слота, коли будете грати онлайн безкоштовно, можна побачити символи танцюристів, диско-кулі і гральних карт. А також отримати особливий режим фрі-спінів, який гравець обирає самостійно.

Максимальний виграш при випадінні п'яти символів на активній лінії дорівнює множенню в 1000 разів. Дану виплату дає символ африканської танцівниці. Танцюрист в жовтому костюмі принесе множення виграшу в 500 разів. Решта символів дають від 5 до 200 ставок за три і більше символів. Ризик-гри в ігровому автоматі Disco Spins немає.

Два режиму бонусних обертань від Disco Spins

На ігровому автоматі Disco Spins можна виграти безкоштовні оберти при випаданні трьох-п'яти символів Диско-Шара. Перед запуском барабанів гравець має право вибрати режим гри. Наприклад, в режимі Disco Spins доступні 10 фрі-спінів, а на ігровому екрані обертаються тільки символи Танцюристів і Скаттер-символ. Доступно випадіння додаткових спінів. Другий режим фрі-спінів називається Free Spins. В даному режимі, якщо грати онлайн безкоштовно, пропонується здійснити 15 безкоштовних прокруток барабанів, під час яких діє потрійний множник.